POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de decembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d’ara, “LOPD”), Aproxima’t informa que les dades de caràcter personal que ens has proporcionat mitjançant l’emplenament de qualsevol formulari electrònic de la nostra Web Site, així com aquelles dades a les que Aproxima’t accedeixi com a conseqüencia de la teva navegació, consulta, sol·licitut o contractació de qualsevol servei o producte, o de qualsevol transacció o operació realitzada a través de la Web Site https://aproximat.com seran recollits en un fitxer responsabilitat d’Aproxima’t, proveït del CIF 38511769V amb domicili a aquests efectes al Carrer Floridablanca, 138, 08011 Barcelona.

Podràs exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i condicions previstes a la propia LOPD escrivint-nos un email a hola@aproximat.com o dirigint-te al Carrer Floridablanca, 138, 08011 Barcelona.

El no emplenament dels camps obligatoris que apareixen en qualsevol formulari de registre electrònico podrà tenir com a conseqüencia que Aproxima’t no pugui atendre a la teva sol·licitut. La finalitat de la recollida de les teves dades personals és la que particularment s’indica en cada una de les pàgines on apareixi el formulari de registre electrònic.

Amb caràcter general, les dades de caràcter personal que ens proporcionis seràn utilitzades per atendre les teves sol·licituts d’informació, oferir-te iniciatives personalitzades de marketing directe via correu electrònic, SMS, promocions postals o telefòniques directes sempre vinculades a Aproxima’t i els seus programes, així com informar-te sobre noves activitats, productes i serveis d’Aproxima’t.

El consentimient per la comunicació de dades de caràcter personal és revocable en qualsevol moment, si bé no tindrà efectes retroactius. Si al omlir les teves dades en el corresponent formulari ha manifestat la voluntat de rebre informació a través del correu electrònic, consisteix així mateix a que et remetem comunicacions comercials per via electrònica segons l’eximit per la Llei de Serveis de la Societat de l’Informació i del Comerç Electrònic.

En el supòsit de que ens facilitis dades de caràcter personal de terceres persones, en complimient de lo disposat en l’articule 5.4. LOPD, declara haver informat amb caràcter previ a aquestes persones del contingut de les dades facilitades, de la procedencia dels mateixos, de l’existencia i finalitat del fitxer on es contenen les teves dades, dels destinataris d’aquesta informació, de la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancelació o oposició, així com de les dades identificatives d’Aproxima’t, en els termes i condicions aquí establertes, Aproxima’t es compromet a tractar de forma absolutament confidencial les teves dades de caràcter personal, fent us de les mateixes exclusivament per les finalitats indicades.

Aproxima’t informa que tenim implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessaries que garanteixen la seguretat de les teves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint compte de l’estat de la tecnología, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en l’article 9 LOPD i en el Reial Decret 1720/07, del 21 de decembre, per el que s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Pin It on Pinterest