Els esmorzars a domicili són un dels regals originals que estan més de moda últimament, però si volem sorprendre a una persona que està a dieta, és vegetariana o simplement vol cuidar-se, podem optar per un regal més saludable: les cistelles de fruites.

Quan regalar una cistella de fruita?

Les cistelles de fruita són un regal molt versàtil per a tot tipus d’ocasions.

En naixements o hospitalitzacions, regalar aquestes cistelles és quelcom molt popular, ja que són precioses visualment i aporten aliments saludables. També són un regal excel·lent per sorprendre a la nostra parella, amics, familiars o companys de feina. Per altre banda, poden ser perfectes com a regal d’aniversari, celebració o festivitat.

Anima’t i sorpren als teus essers estimats amb una acolorida cistella de fruites. Estem segurs de que quedaran encantats amb la varietat i qualitat que contenen i amb la sorpresa que suposa rebre una saludable cistella de fruita a domicili.

Que ens aporta?

Per mantenir una bona salut, els experts en nutrició recomanen menjar cinc racions de fruites i verdures al dia. Són molts els estudis que mostren com el consum de fruites i vegetals disminueix el risc d’accidents cerebrovasculars, la cardiopatia i certs tipus de càncers. Les pomes i les taronges per exemple, no poden faltar a la nostra dieta, son baixes en calories i grasses i també una bona font de sucres naturals, fibres, vitamines i nutrients.

Tenint en compte aquestes dades, no hi ha millor regal que una cistella de fruita amb productes frescos i saludables. Si encara no ho tens del tot clar, a continuació mostrem una sèrie de raons per les que regalar una cistella de fruita és un encert segur:

  • És el regal més saludable que pots fer. La majoria de la gent no menjar cinc peces de fruites i verdures al dia, per això, si regalem una cistella de fruita, estem incitant a que aquella persona se les mengi i potser així, agafi la costum de fer-ho diàriament.
  • És apta per a qualsevol economia. Amb un pressupost moderat, segueix sent possible regalar una cistella de fruites, el que la converteix en una bona opció per a clients de negocis, amics, familiars, etc.
  • És un oferta molt variada. Siguin com siguin les cistelles en quant a aspecte i mides, són molt completes i poden anar acompanyades d’altres aliments com embotits, dolços, begudes…
  • Són perfectes per a qualsevol ocasió. Una cistella de fruites és un bon regal sempre, ja sigui per Nadal, per regalar en un aniversari, per donar les gràcies, per una hospitalització… és un regal que sempre agradarà al seu destinatari.
  • És molt original. A més d’anar be en totes les celebracions, es tracta d’un regal inesperat i molt original que la persona destinatària sempre recordarà.
  • Són dos regals en un. Quan es regala aquest tipus de cistelles, la fruita és la principal protagonista, però els suports, embalatges o cistelles que s’utilitzen, solen servir com a objectes decoratius.
  • És salut i energia. La última però no la menys importat, és la salut i l’energia que donen les fruites, ja que al regalar una cistella de fruites, el missatge és clar i molt directe.

Regala salut, regala una cistella de fruita.

Pin It on Pinterest