Les empreses poden proveir benestar i salut als assistents dels seus esdeveniments corporatius, esportius i socials oferint-los fruita i sucs variats com alternativa d’alimentació sana.

El consum de fruites es la part essencial dels bons hàbits d’alimentació i estils de vida saludables. Son cada cop més les persones que es preocupen per incorporar les fruites a la seva dieta diària, i les empreses deuen estar en sintonia amb aquesta tendència.

Els esdeveniments d’empresa amb fruita i sucs aporten una manera diferent, gustosa i fresca d’esmorzar o berenar. Contrasten amb els esdeveniments tradicionals en els que abunden la brioixeria i les gasoses, opcions molt menys sanes. Els esdeveniments saludables mostren que l’empresa es preocupa per la salut i el benestar dels seus empleats, clients i convidats.

Font de salut

Els assistents a esdeveniments d’empreses amb fruita i sucs poden aprofitar els múltiples beneficis que aporten aquest aliments.

Les fruites proveeixen carbohidrats, vitamines, minerals, fibra i aigua al organisme. Tenen la capacitat d’hidratar ràpidament el cos i ajuden a que el procés digestiu sigui millor. A més, son depuradores i antioxidants naturals, prevenen la retenció de líquids i no aporten grasses.

Les fruites son aliments que no poden faltar a la dieta diària, la seva rica contribució és necessària per que el cos humà funcioni amb eficiència. El consum de fuites és tant positiu per la salut humana que ajuda a mantenir el pes ideal i a prevenir malalties.

Els esdeveniments empresarials saludables on es serveix fruita i sucs, proporciona als assistents una font natural d’energia. Els ajuda a millorar el seu rendiment, a estar mes desperts i amb mes ànim durant la seva participació en l’esdeveniment. Es sentiran amb més capacitat per retenir informació i per estar concentrats.

És innegable la vitalitat que dona menjar una bona porció de fruita al fer una pausa en un esdeveniment de negocis. També mentre es gaudeix d’un esdeveniment esportiu a la empresa i es pren un temps de descans. I quan en un esdeveniment social, els assistents es reuneixen a conversar plaentment al voltant d’una taula de fruites i sucs.

Εmpresa saludable

  • La frescor, els gustos i el color de les fruites dels esdeveniments de l’empresa, sorprendran i atrauran als assistents. En els esdeveniments d’empresa amb fruites, els assistents tenen l’oportunitat de seleccionar entre la varietat de fruites i sucs i provar diferents peces de fruites i sabors.
  • Els esdeveniments saludables promocionen els beneficis d’una alimentació sana i d’estils de vida enfocats en mantenir un bon estat de salut. És probable que els assistents de l’esdeveniment prenguin consciència de que poden menjar gustós i saludable encara estant en esdeveniments corporatius i a l’oficina. Aquestes persones poden sentir-se motivades a començar o enfortir l’hàbit de consum diari de fruites.
  • Organitzar esdeveniments saludables on s’ofereixen fruites i sucs als convidats, projecta a l’empresa, interna i externament, com una organització que es preocupa per el benestar i la salut.
  • Ofereix la imatge d’una empresa que fomenta els bons hàbits d’alimentació entre els seus empleats. Amb això, contribueix amb una societat més conscient i preocupada per cuidar la salut.
  • Amb els esdeveniments amb fruita, les organitzacions avancen  cap a l’objectiu de convertir-se en empreses saludables, disposades a millorar la salut dels treballadors.
  • Els esdeveniments saludables motiven als treballadors, clients i cercles pròxims de l’empresa. Aquesta motivació es reflecteix de manera positiva en el clima laboral i en les relacions de l’empresa amb el seu entorn.
  • Una empresa que cuida la salut dels seus empleats sempre serà atractiva en el mercat laboral i tindrà menys dificultats per captar i retenir recursos humans.

Pin It on Pinterest